top of page

Açık Mektuplar

Public·372 members

Kanada Göçmen Uyum ve Yardımlaşma Platformu

Merhaba arkadaşlar, Açık Mektuplar grubundan ilhamla, uzun zamandır aklımda olan bir adımı bugün sizlerle paylaşıyorum. "Kanada Göçmen Uyum ve Yardımlaşma Platformu" yayında! Bu platform, Kanada’ya yeni gelen, gelmeyi düşünen veya burada hayatını kurmaya çalışan herkes için pratik bir buluşma noktası olsun istedim. Burada olacak olanlar:

• Göçmenlik süreçleri ve uyum deneyimleri

• Günlük hayat, iş, eğitim, konut gibi konularda rehberlik ve bilgi paylaşımı

• Karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma

• Gerçek hikayeler ve açık, samimi paylaşımlar

Açık Mektuplar’daki gibi içten ve dürüst bir üslubu burada da korumaya çalışacağız. Ama bu sefer ağırlık daha çok “nasıl yaparız?”, “ben bunu yaşadım, siz de dikkat edin” tarzı pratik destekte olacak. Yeni bir köprü kuruyoruz birlikte. Bu topluluğun zamanla ne kadar güçlü bir destek ağı haline gelebileceğini bir düşünün… Hiç tanımadığınız insanların taşınmanıza yardım ettiğini, PR başvurunuzda eksik evrakı işaret ettiğini, sağlık kartı çıkarma sürecinde adım adım yol gösterdiğini veya ilk iş görüşmenize hazırlanmanıza destek olduğunu hayal edin. Gruba katılmak isterseniz link burada.

https://www.growthtarget.com/groups Kuralları okumanızı ve birbirimize saygılı, yapıcı bir ortam yaratmamızı özellikle rica ediyorum. Bu topluluk birçok kişiye “ev” hissi versin. Haydi başlayalım!

52 Views
bottom of page